Rabarberkräm!

Jag älskar allt som har med rabarber att göra.

Hela satsen ger 12 ProPoints.

Detta behöver du:

ca 500g Rabarber

4 dl Vatten

1 dl Socker

2 msk Potatismjöl

Gör såhär:

Skölj och skär rabarbern i små bitar. Är det grova stjälkar så bör dom skalas.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarbern och låt koka 4-5 minuter. Tills rabarbern är mjuk.
Ta kastrullen från värmen. Rör ut potatismjölet i ½ dl kallt vatten. Häll i redningen i en fin stråle medans du rör i rabarbern. Låt krämen koka upp. Färdigt!

Servera avsvalnad med kall mjölk.🙂

Förvaras i kylskåp 3-5 dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s