Yoghurtmarinerade kycklingspett!

Fredagsmys!

 

Detta behöver du:

3-4 st Kycklingfiléer
2 dl Matyoghurt eller turkiskt yoghurt
½ st Citron, saften och skalet
1 st Vitlöksklyfta, pressad
2 tsk Garam masala

Såhär gör du:

Skär kycklingarna i munsbitar. Gojsa  ihop alla ingredienser och låt marinera i kylskåp minst 2 timmar.
LÅt kycklingen rinna av lite och trä dom på spett.

Kör in dom högt upp i ugnen på 250°c på grillfunktionen i ca 10 minuter. Vänd spetten efter halva tiden.

Håll koll för dom kan snabbt bli brända.

Avnjuts förslagsvis med lite tzatziki och en stor god sallad och kanske lite klyftpotatis.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s