Senapspanerad laxfilé med quinoasallad!

Gott och simpelt!

4 pers

Detta behövs:

4 st Laxfilé

4 msk Grovkornig senap, eller vanlig senap och senapsfrön

25g Smör

salt och peppar.

3 dl Quinoa

200g Fetaost

1 Röd lök

2 Tomater

Balsamvinäger.

Gör såhär:

Lägg laxen i en ugnsäker form. Pensla på senapen på laxfiléerna. Skiva smöret med en osthyvel och lägg en skiva på varje file. Salta och peppra. Ställ laxen i ugnen på 225° i ca 25 minuter.

Koka quiona enligt förpackningen. Tärna fetaost, tomat och lök. Blanda med quionan och skvätt över lite balsamvinäger.

Smaklig måltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s