Korvstroganoff!

Detta behövs:

500g Falukorv

1 st Gul lök

3 msk Tomatpuré

2 tsk Dijonsenap

1 msk Kalvfond

3½ dl Matlagningsgrädde

olja eller smör

Salt och Peppar

Färsk persilja

Gör såhär:

Skär falukorven i små bitar, hacka löken. Bryn korv och lök i olja eller smör. Tillsätt tomatpuré och dijonsenap. Rör om. Häll på grädden och kalvfonden. Salta och peppra efter smak. Låt koka några minuter. Hacka persilja och rör i. Servera till ris.

Smaklig måltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s