Knäck!

En riktig klassiker!

Detta behövs:

2 dl Strösocker

2 dl Sirap, ljus

2 dl Vispgrädde

1 dl Mandel, hackad

Gör såhär:

Koka upp socker, sirap och grädde på hög värme, sänk sedan till medelvärme och låt koka i ca 20 minuter. Eller tills knäcken håller för kulprovet. Blanda i mandeln. Häll upp knäcken i knäckformar. Jag använde ett teskedsmått att pytsa med. Det gick jätte bra, nästan inget kladd.

LYCKA TILL!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s